Skip to main content

Een warm welkom!

We kijken uit naar uw bezoek!
Het Fritüre Peters team

Frituur

Een sappige schnitzel met een pittig sausje, een knapperige salade, een steak natuur, rosé gebakken, met kruidenboter of met een van onze sauzen, en nog veel meer. Frituur Peters stilt zowel de grote als de kleine honger. Geniet van onze heerlijke snacks voor tussendoor en van onze verse, gevarieerde maaltijden – in ons restaurant, op ons terras of bij u thuis.

Ons aanbod zal u ongetwijfeld aangenaam verrassen.

ETEN TO GO Ontdek onze menukaart!

Café

Of het nu is voor een koel biertje, een verfrissende frisdrank of een kopje koffie … Ons café staat ook buiten het dorp bekend als dé plek voor een gezellig onderonsje, want uw welzijn is voor ons van groot belang – bij elk bezoek.
We kijken ernaar uit u in ons café te verwelkomen!

Feestzaal

Een verjaardag, een communie of een huwelijk: er is altijd wel een reden om te vieren! Onze feestzaal is welbekend in Amel en omstreken en ontvangt al vele jaren gasten voor de traditionele kermismaandag, de Hubertusmarkt met zijn heerlijke herfstgerechten, of het gekostumeerde bal op carnavalszaterdag. Hier beleeft u een mooie tijd in een rustieke, gezellige sfeer. Neem contact met ons op, wij staan u graag te woord en helpen u bij de organisatie van uw feest.

Neem contact op: +32 (0) 80 34 90 35

Neem contact met ons op.

OPENINGSTIJDEN

Van woensdag tot zaterdag: van 11.00 tot 21.00 uur

CONTACT

Café-Fritüre Peters
An de Bareer 2
4770 Amel
+32 (0) 80 34 90 35
info@frituere-peters.be